Miksi meitä kannattaa käyttää

Henkilöstövuokraus tuottaa yrityksellesi monia etuja. Hansavestiltä työnantaja saa aina motivoituneita, todistetusti ammattitaitoisia työntekijöitä.

Nopeus

Henkilövuokraus auttaa sinua löytämään kokenutta työvoimaa nopeasti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Uusi työntekijä on teillä yleensä töissä jo 2-4 viikon kuluessa prosessin alkamisesta.

Joustavuus

Henkilöstövuokrauksen avulla voit reagoida joustavasti kapasiteetin kasvuun, kausivaihteluihin ja erikoistilauksiin. Tämä on merkittävä kilpailuetu. Yhdenkään uuden tilauksen ei pitäisi mennä ohi siksi, että sopivaa työvoimaa ei ehditä rekrytoida tai sitä ei yksinkertaisesti ole käytettävissä.

Saatavuus

Hansavestin avulla löytää työntekijöitä, joita ei Suomesta nykyään yksinkertaisesti löydy. Työntekijöillämme on vahva motivaatio hommien hoitamiseen, eikä ylitöihin tarvitse yleensä kauaa houkutella.

Liiketoiminnan edistäminen

Yrityksesi tekee enemmän, nopeammin ja paremmin. Voit keskittyä uusien asiakkaiden löytämiseen ja ydinliiketoimintaasi työntekijöiden etsimisen sijaan.

Työvoiman käyttö ja kustannukset

Kun yrityksesi kapasiteetti kasvaa, pystyt helposti ja nopeasti kasvattamaan työntekijöiden määrää. Vastaavasti hiljaisimpina kausina voit tarpeen mukaan vähentää työvoiman määrää.

Kustannustaso pysyy optimaalisena, kun löydät helposti yritykseen kokeneet työntekijät ja pystyt tarvittaessa reagoimaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Yrityksesi on myös helppo laskea kustannukset, kun Hansavest hoitaa sivukulut ja esimerkiksi sairauslomatuuraukset.

Tämän kaiken saat ilman lisävaivaa, jonka joutuisit näkemään, jos uhraisit omien työntekijöidesi aikaa ja energiaa rekrytoinnin hoitamiseen. Työntekijäsi ovat silti kaikki samassa asemassa. Hansavest maksaa työntekijöille samaa palkkaa ja heillä on samat edut kuin suomalaisilla työntekijöillä.

Mahdollisuus kehittyä ja kasvaa

Kun yrityksellesi tarjoutuu uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia, ne eivät jää hyödyntämättä pätevän työvoiman puutteen takia. Uuden tilanteen syntyessä voit Hansavestin avulla täyttää nopeasti tyhjät työpaikat ammattitekijöillä.

Haluatko lisätietoja?
Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia tai soita meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

JARI HEIKKA

ASIAKKUUSJOHTAJA

PANU SARVILAHTI

ASIAKKUUSJOHTAJA