Vuokratyövoimaratkaisu on hyvä keino löytää yritykseen motivoitunut asiantuntija 

Tuotantoteollisuuden ja kaupan aloille on erittäin helppo löytää hyviä ja ahkeria työntekijöitä – otat vain yhteyttä Hansavestiin. Takaamme, että saat yritykseesi tehokkaan ja osaavan työntekijän.

Työntekijää valitessaan Hansavest tutkii perusteellisesti ehdokkaiden taustat ja tarkistaa ansioluettelon. Lisäksi keskustelemme kaikkien kanssa, ja työntekijöiden taidot testataan koulutuskeskuksessamme.

Koko prosessi on tarkkaan mietitty, siten voimme varmistaa vuokratyöntekijän ja yrityksen yhteensopivuuden sekä sen, että edessä oleva kokemus on myönteinen molemmille osapuolille. Ihmiset, jotka eivät ole kiinnostuneita tulevasta työstään, eivät pääse siivilämme läpi.

Yli 16 vuoden kokemus

Hansavest on tehnyt tätä työtä 15 vuoden ajan, joten olemme todellakin kokeneita alallamme ja pystymme arvioimaan hakijoiden osaamista hyvin. Samaa mieltä ovat niin asiakkaamme kuin työntekijät, jotka ovat löytäneet hyvän ammatin kauttamme.

Pidämme huolta työntekijöistä

Oma merkityksensä on myös sillä, että pidämme työntekijöistä huolta myös työajan ulkopuolella. Tarvittaessa Hansavest etsii työntekijöille asunnon ja hoitaa kaikki viralliset paperiasiat.

Voit siis olla varma, että Hansavestin välittämät työntekijät ovat päteviä ja pystyviä ja että he kokevat työskentelyn yrityksessäsi myönteisenä. Me puolestamme teemme kaiken mahdollisen, jotta työntekijät viihtyisivät.

Haluatko lisätietoja?
Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia tai soita meille, niin otamme sinuun yhteyttä.