Mielestämme hyvän työntekijän rekrytoinnin pitäisi olla helppoa

Olemme erikoistuneet etsimään ja löytämään motivoituneita työntekijöitä yrityksiin, pääasiassa metalliteollisuuteen, mutta myös kaupan alalle. Meille on erittäin tärkeää testata työntekijän tiedot ja taidot etukäteen, jotta voimme olla varmoja palvelumme laadusta.

Työntekijärekryt täytenä palveluna

Tarjoamme täyttä palvelua, jonka tavoite on tehdä koko rekrytointiprosessi asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaiseksi ja stressittömäksi. Odotamme asiakkaalta tietoa työntekijöiden määrästä ja odotuksista ammattitaidon suhteen sekä tietenkin ajanjaksosta, jonka aikana työkäsiä tarvitaan. Muun osan prosessista (rekrytointi, osaamisen testaus, kuljetus, majoitus, tarvittaessa työvaatteet jne.), otamme omille harteillemme. Palvelu auttaa yritystä säästämään sekä kustannuksia että aikaa sekä hallitsemaan liiketoiminnan riskejä.

Työnvälityspalvelujen tarjontaa voi myös tavallaan pitää henkilöstöosaston kädenjatkeena rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Kun uskot työntekijöiden etsimisen meidän huoleksemme, säästät aikaa ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Hansavest auttaa löytämään työntekijöitä suuryrityksiin

Hansavestin pääasiakkaita ovat erilaiset tuotanto- ja teollisuusyritykset. Kauttamme metallipajoihin on löytynyt taitavia hitsaajia ja puunjalostukseen pystyviä sahaajia ja höylälinjan hoitajia. Kaupan alalla ja logistiikassa rekrytoimme kausiluonteista työvoimaa, kuten hyllyttäjiä, kokoonpanijoita ja trukinkuljettajia. Työntekijöitämme työskentee myös tuotantolinjoilla.

Toimistomme sijaitsevat Suomessa, Latviassa, Virossa ja Ukrainassa.

Miksi meihin luotetaan?

Meihin otetaan yhteyttä, koska olemme alamme ammattilaisia. Yrityksemme on viidentoista toimintavuotensa aikana kerännyt runsaasti tietämystä siitä miten oikeanlaista osaamista omaavat ihmiset ja sopivat työpaikat yhdistetään.

Haluatko lisätietoja?
Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia tai soita meille, niin otamme sinuun yhteyttä.